Servicii

Implementare SAF-T

Echipa Savvy, format─â din speciali╚Öti de top ├«n fiscalitate, audit sistem ╚Öi IT, a dezvoltat o solu╚Ťie de raportare SAF-T care ├«ndepline╚Öte toate cerin╚Ťele autorit─â╚Ťilor fiscale.

Citește mai mult
Ajutor de stat

Oferim sprijin în pregătirea și depunerea cererii de ajutor de stat.
Serviciile de consultan╚Ť─â includ trei faze de demarare a procesului de ob╚Ťinere a ajutorului de stat.

Citește mai mult
Contabilitate ╚Öi consultan╚Ť─â fiscal─â

Fie c─â ai nevoie de servicii de contabilitate primar─â, de raport─âri contabile complexe sau de asisten╚Ť─â ├«n lichid─âri ╚Öi fuziuni, suntem aici s─â te ajut─âm, ├«n scheme de lucru flexibile ╚Öi ajustate pe nevoile tale, inclusiv prin externalizare la sediul clientului.

Citește mai mult
Audit

Obiectivul oric─ârui tip de audit ├«l mai constituie ╚Öi asigurarea calit─â╚Ťii ╚Öi corectitudinii informa╚Ťiilor concomitent cu ├«mbun─ât─â╚Ťirea utiliz─ârii acestora spre a ob╚Ťine maximum de performan╚Ťe.

Citește mai mult
Management financiar

Stabilirea ╚Öi┬áplanificarea┬áindicatorilor financiari, ├«mpreun─â cu propunerea de structuri de┬áraportare┬ácustomizate pe specificul clien╚Ťilor ╚Öi al industriilor ├«n care opereaz─â este una din expertizele noastre principale.

Citește mai mult
Cultura organiza╚Ťional─â ╚Öi resurse umane

Oamenii sunt un factor important de succes al oric─ârui business, iar o cultur─â organiza╚Ťional─â solid─â poate fi un diferen╚Ťiator puternic ╚Öi un motor de cre╚Ötere.

Citește mai mult
Consultan╚Ť─â juridic─â

C├ónd momentul o cere, ├«╚Ťi putem oferi opinii ╚Öi informa╚Ťii relevante din dreptul corporatist, dreptul fiscal, dreptul civil, dreptul muncii ╚Öi din domeniile conexe acestora.

Citește mai mult
Consultan╚Ť─â┬áfonduri nerambursabile

Indiferent c─â e╚Öti la ├«nceput de drum sau nu, v─â putem ajuta cu servicii complete de┬áconsultan╚Ť─â┬á├«n domeniul acces─ârii fondurilor nerambursabile europene ╚Öi na╚Ťionale.

Citește mai mult
Inventariere

Inventarul este o procedur─â obligatorie pentru toate firmele, iar scopul ei este de a verifica situa╚Ťia patrimoniului la un moment dat. Dac─â este realizat─â corect ╚Öi responsabil, inventarierea este un instrument foarte bun de validare a realit─â╚Ťii unei afaceri.

Citește mai mult
Cau╚Ťi solu╚Ťii la problemele tale financiare, de resurse umane sau administrative?

Suntem disponibili când ai nevoie de noi.

„Expertiza echipei SAVVY ├«n domeniu a f─âcut o diferen╚Ť─â pozitiv─â ├«n realizarea lucr─ârii corect, la timp ╚Öi ├«n limita bugetului. Sunt cei mai potrivi╚Ťi consultan╚Ťi pentru c─â au ├«n╚Ťeles complexitatea zonelor noastre de afaceri ╚Öi, datorit─â competen╚Ťei lor, am dep─â╚Öit toate provoc─ârile.”

Alina Mihai
Development, Markets and Risk Director, Romaqua Group Borsec

Cau╚Ťi solu╚Ťii la problemele tale financiare, de resurse umane sau administrative?