Servicii

Ajutor de stat

Oferim sprijin în pregătirea și depunerea cererii de ajutor de stat.
Serviciile de consultanță includ trei faze de demarare a procesului de obținere a ajutorului de stat.

Citește mai mult
Contabilitate și consultanță fiscală

Fie că ai nevoie de servicii de contabilitate primară, de raportări contabile complexe sau de asistență în lichidări și fuziuni, suntem aici să te ajutăm, în scheme de lucru flexibile și ajustate pe nevoile tale, inclusiv prin externalizare la sediul clientului.

Citește mai mult
Audit

Obiectivul oricărui tip de audit îl mai constituie și asigurarea calității și corectitudinii informațiilor concomitent cu îmbunătățirea utilizării acestora spre a obține maximum de performanțe.

Citește mai mult
Management financiar

Stabilirea și planificarea indicatorilor financiari, împreună cu propunerea de structuri de raportare customizate pe specificul clienților și al industriilor în care operează este una din expertizele noastre principale.

Citește mai mult
Cultura organizațională și resurse umane

Oamenii sunt un factor important de succes al oricărui business, iar o cultură organizațională solidă poate fi un diferențiator puternic și un motor de creștere.

Citește mai mult
Consultanță juridică

Când momentul o cere, îți putem oferi opinii și informații relevante din dreptul corporatist, dreptul fiscal, dreptul civil, dreptul muncii și din domeniile conexe acestora.

Citește mai mult
Consultanță fonduri nerambursabile

Indiferent că ești la început de drum sau nu, vă putem ajuta cu servicii complete de consultanță în domeniul accesării fondurilor nerambursabile europene și naționale.

Citește mai mult
Inventariere

Inventarul este o procedură obligatorie pentru toate firmele, iar scopul ei este de a verifica situația patrimoniului la un moment dat. Dacă este realizată corect și responsabil, inventarierea este un instrument foarte bun de validare a realității unei afaceri.

Citește mai mult
Cauți soluții la problemele tale financiare, de resurse umane sau administrative?

Suntem disponibili când ai nevoie de noi.

„Expertiza echipei SAVVY în domeniu a făcut o diferență pozitivă în realizarea lucrării corect, la timp și în limita bugetului. Sunt cei mai potriviți consultanți pentru că au înțeles complexitatea zonelor noastre de afaceri și, datorită competenței lor, am depășit toate provocările.”

Alina Mihai
Development, Markets and Risk Director, Romaqua Group Borsec

Cauți soluții la problemele tale financiare, de resurse umane sau administrative?