Servicii_1920x1280_Contabilitate-si-Fiscalitate

Contabilitate și consultanță fiscală

Contabilitatea este știința și arta stăpânirii afacerilor, ea nu are hotare. Fie că ai nevoie de servicii de contabilitate primară, de raportări contabile complexe sau de asistență în lichidări și fuziuni, suntem aici să te ajutăm, în scheme de lucru flexibile și ajustate pe nevoile tale, inclusiv prin externalizare la sediul clientului.

Experții contabili/contabilii autorizați CECCAR din echipa noastră lucrează cu sistemele clienților (cum ar fi SAP, NAVISION) sau poate integra sistemul nostru tip ERP pentru fluidizarea și controlul operațiunilor. Sistemele de gestiune automatizate economisesc timp și arată oricând situația în timp real, prin rapoarte adaptate.

Impactul taxelor și impozitelor asupra afacerilor poate fi complex și e esențial să eviți riscurile și să operezi în conformitate cu legislația în vigoare. Specialiștii noștri în consultanță fiscală, acreditați la Corpul Consultanților Fiscali (CCF), pot recomanda soluții fiscale personalizate, după ce au analizat gradul de risc și specificul afacerii tale.

În plus, ca să te poți concentra pe lucrurile care contează in businessul tău, te putem asista sau reprezenta în relația cu autoritățile statului și în depunerea raportărilor de orice fel.

Un alt avantaj pe care îl oferim clienților este faptul că avem soluții de automatizare/digitalizare, pentru clienții cu volume medii și mari de documente. Unul din obiectivele noastre este ca pe viitor, să avem și o soluție digitalizată 100% pentru serviciile noastre de contabilitate.