Servicii_1920x1280_Management-financiar

Management financiar

E de folos să treci în revistă trecutul, însă cel mai important e să ai planuri clare pentru viitor.

Succesul unei afaceri se bazează pe un plan bun, dar și pe implementarea lui corectă și urmărirea lui în timp.

Stabilirea și planificarea indicatorilor financiari, împreună cu propunerea de structuri de raportare customizate pe specificul clienților și al industriilor în care operează este una din expertizele noastre principale.

Raportările customizate răspund atât nevoilor interne ale clienților (raportări periodice specifice, consolidări, transpunerea situațiilor financiare statutare la standardele financiare internaționale), cât și în relația cu instituțiile de credit sau potențiali investitori. Propunem structuri de indicatori (KPI sau KBI*) relevante pentru clienții noștri, care să îi ajute în luarea deciziilor.

Oferim consultanță pentru bugetarea și optimizarea resurselor

Propunem soluții și proceduri pentru urmărirea în tip real a evoluției cheltuielilor și veniturilor față de buget. Prin controlling sunt urmărite devierile și se semnalizează posibilele riscuri, pentru a fi diminuate sau eliminate la timp. Nu în ultimul rând, pe baza datelor financiare istorice ale unei companii se pot face previziuni pentru rezultatele viitoare, pentru o strategie de creștere sustenabilă.

Soluții de management financiar personalizate

În funcție de specificul activității, de faza de creștere a companiei și de trendurile macroeconomice, oferim soluții relevante, pentru ca tu să iei cele mai bune decizii de business.
În plus, asigurăm la cerere interimat de management financiar prin manageri cu experiență pe piața din România.